LM 7

Flexibilis, moduláris dizájn és átfogó megfigyelés

Az LM 7 monitor biztosítja a legtöbbször használt létfontosságú paramétereket mint pl. a 3/5 elvezetéses EKG, NIBP, SpO2, Nellcor SpO2, Sintech NIBP, 2-IBP, C.O.EtCO2 vagy Multi-gas könnyen hozzáadható a klinikai előírásoknak megfelelően. Emellett, speciális paraméterekkel rendelkező modulok is megoszthatóak az ágyak között és kompatibilisek az LM 5 moduláris monitorral ami ezáltal egy flexibilis és hatékony megoldást jelent, így a kórházak a maximumot tudják kihozni a monitorjaikból, hisz a két különböző monitorokhoz is megfelelnek a modulok, melyeket így csak egyszer kell megvásárolni.

 Speciális paraméterek elérése egyszerű fejlesztéseken keresztül

Masimo SpO2 / Nellcor SpO2:  A leggyorsabb válaszidő a legmagasabb érzékenységen, páratlan megbízhatóság az olyan komoly kihívást jelentő körülmények között mint pl.: mozgás közbeni használat és alacsony perfúzió

SunTech Advantage NIBP:  A fejlesztés több mint 25 év BP mérések orvosi kutatásain alapszik, a klinikai teszt eredmények alapján a SunTech Advantage NIBP technológia nagy pontosággal dolgozik.

Microstream/Mainstream EtCO2 / Sidestream EtCO2:  A Sidestream/Microstream/Mainstream EtCO2 opcionális. Különböző opciók felelnek meg az intubált, és nem intubált betegek számára.

Mainstream AG / Sidestream AG:  Anesztézia Gáz modul, az Et és Fi CO2, O2, N2O és ISO, ENF, DES, SEV, HAL koncentrációját képes mérni.

2-IBP:  Max. 8 IBP mérés hullámformával, Systolic, Distolic, Mean Pressure on ART, CVP, ICP, PA, LAP stb., hogy eleget tegyen különböző invazív vérnyomásmérési elvárásoknak

C.O.:  Elérhetővé teszi a hermodinamikus megfigyelést.

A különböző software funkciók megfelelnek a klinikai követelményeknek

Short trend:  168 óra grafikus és táblázatos trends

Other bed:  Megjeleníti egy másik ágyhoz rendelt monitor összes paraméterét és egy hullámformát, támogat bármely felhasználó által választott paraméter kijelzőt

12 elvezetéses EKG:  Rögzíti a diagnosztikus 12-elvezetéses EKG hullámformát

Oxy-CRG-Screen:  Oxy-kardioreszpirográfia kombinálja a tömörített trendjeit a pulzusnak, a légzésnek, és az oxigénellátás szintjeinek. Az Oxy-CRG a légzés hatékonyság és az agyi érettség indikátora.

LM 7 – legjobb választás az akut ellátás megfigyeléséhez

15”TFT LCD, 

Modul hely: 3

Standard konfiguráció: 3/5 elvezetéses EKG, RESP,SpO2, PR, NIBP, 2-TEMP, Lithium akkumulátor, érintőképernyő

Opcionális modul: 2-IBP, Masimo SpO2, Nellcor SpO2, Suntech NIBP, Sidestream/MicroFlow/Mainstream EtCO2, Mainstream/Sidestream AG, C.O.

Egyéb opciók: 12 elvezetéses EKG, Nyomtató, Gurulós állvány, Fali tartó, VGA, Külső kijelző, Wi-Fi, SD memóriakártya, Analog kimenet (EKG, IBP)

Az LM 7 moduláris monitor úgy lett tervezve, hogy minden klinikai elvárásnak eleget tegyen, és zökkenőmentesen beolvadjon a kórház munkafolyamataiba. Akut ellátás esetén fontos, hogy a betegőrző monitor egyszerűen használható, könnyen fejleszthető és megbízható legyen, miközben hozzáférést biztosítson az adatokhoz bárhol és bármikor. Páciens szállítás közben is könnyen hordozható kell, hogy legyen.

A könnyűsúlyú és plug-and-play moduláris dizájnjával, illetve a meghatározó funkcióival és intuitív felhasználói felületével, az LM 7 betegőrző monitor a legjobb választás akut ellátás esetén.